Μεζονέτες

Η χαρά της άνεσης

Θέλετε να απολαύσετε την χαλάρωση του camping αλλά να περάσετε τις διακοπές σας με άνεση; Είσαστε πολλά άτομα και θέλετε να μείνετε όλοι μαζί; Τότε μπορείτε να νοικιάσετε μία μεζονέτα. Οι διώροφες μεζονέτες μας προσφέρουν την άνεση του ξενοδοχείου στο camping.

Μεζονέτα

Όλες οι μεζονέτες μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 5 άτομα. Διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, κλιματισμό και μπάνιο. Έτσι η διαμονή στο Camping Filippion είναι ευχάριστη ακόμα και στους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού. Απέχουν λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα και τις εγκαταστάσεις υγιεινής. Προς επιλογή υπάρχουν θέσεις τοποθετημένες σε ζώνες.

Κάθε θέση προσφέρει

  • Σκιά σε ολόκληρη την θέση
  • Μέχρι 4 κρεβάτια
  • Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα
  • Κλιματισμό
  • Ατομικός χώρος υγιεινής
  • Θέση πάρκινγκ

Φωτογραφίες

Τιμοκατάλογος

Το πέμπτο κρεβάτι κατόπιν συμφωνίας.

Χάρτης camping

Κανονισμός λειτουργίας

Άφιξη - Αναχώρηση

Η θέση κατασκήνωσης ορίζεται μόνο από τη reception και καμία αλλαγή δεν γίνεται χωρίς συνεννόηση.Η αναχώρηση και εκκένωση της θέσης γίνεται μέχρι τις 12:00 διαφορετικά χρεώνεστε και την επόμενη μέρα.

Παροχές

Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι αποκλειστικά για φωτισμό, ραδιόφωνο, tv, ψυγείο. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φουρνάκι, ηλεκτρικά μάτια, καφετιέρες, air condition κλπ. - Χρησιμοποιήστε μπαλαντέζες με επικάλυψη καουτσούκ για λόγους ασφαλείας. Απαγορεύεται αυστηρά η παρέμβαση στις ασφάλειες των ηλεκτρικών παροχών. Η υπερκατανάλωση ρεύματος χρεώνεται έξτρα

Ώρες κοινής ησυχίας | 14:30 - 17:30 και 24:00 - 08:00

Η χρήση όμως του κασετόφωνου αυτοκινήτων απαγορεύεται και στις υπόλοιπες ώρες. Κρατήστε την ένταση της μουσικής σας χαμηλή. Μην στερείτε από τους υπόλοιπους κατασκηνωτές το δικαίωμα να ακούν τη μουσική της αρεσκείας τους.

Οχήματα

Μην μετακινείστε με το όχημα σας στο χώρο του camping αν δεν είναι εντελώς απαραίτητο. Οδηγείτε αργά, με ταχύτητα πεζού. Απενεργοποιήστε το συναγερμό, κλείστε το ραδιοκασετόφωνο και μην κορνάρετε. Παρκάρετε μόνο στη θέση σας ή στο πάρκινγκ. Απαγορεύεται το πλύσιμο αυτοκινήτων.

Καθαριότητα - Περιβάλλον

Σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να διατηρήσουμε το χώρο καθαρό. Απαγορεύεται άναμμα φωτιάς για οποιονδήποτε λόγο. Χρησιμοποιήστε ψησταριά και κάρβουνα με προσοχή. Μην πετάτε αποτσίγαρα στην άμμο. Κάνετε αυστηρή οικονομία στο νερό. Προσέχουμε για να έχουμε..."

Κατοικίδια

Όλα τα κατοικίδια από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα... Πρέπει να είναι πάντα δεμένα (όσο ήρεμα κι αν είναι). Φροντίζετε για τις ακαθαρσίες τους και μην τα αφήνετε να μπαίνουν στη θάλασσα.

Comments are closed