Κατασκήνωση

Η κατασκήνωση είναι τρέλα!

Στήσατε ποτέ τη σκηνή ή το τροχόσπιτο σας δίπλα στο κύμα; Κάτω από δέντρα με παχιά σκιά, στις ευρύχωρες θέσεις η κατασκήνωση γίνεται διασκέδαση. Αυτό εγγυάται και η μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων φιλοξενίας που προσφέρεται. Για camping με αντίσκηνο ή τροχόσπιτο διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με παροχή ηλεκτρικού και parking.

Camping με αντίσκηνο

Όλες οι θέσεις για αντίσκηνα περιστοιχίζονται από εντυπωσιακά πεύκα και πλατάνια που προσφέρουν την τέλεια προστασία από τον ήλιο. Έτσι η διαμονή στο Camping Filippion είναι ευχάριστη ακόμα και στους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού. Ακόμα και οι πιο απομακρυσμένες θέσεις απέχουν λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα και τις εγκαταστάσεις υγιεινής.

Κάθε θέση προσφέρει

  • Σκιά σε ολόκληρη την θέση
  • Κοντά σε εγκαταστάσεις υγιεινής
  • Ηλεκτρικό Ρεύμα
  • Θέση πάρκινγκ

Κάθε θέση προσφέρει

  • Σκιά σε ολόκληρη την θέση
  • Κοντά σε εγκαταστάσεις υγιεινής
  • Ηλεκτρικό Ρεύμα
  • Θέση πάρκινγκ

Camping με ιδιόκτητο τροχόσπιτο / Camper

Το να ταξιδεύεις σε διάφορες χώρες με το σπίτι σου σε τέσσερις τροχούς και να φτάνεις στο ωραιότερο μέρος και να τα έχεις όλα είναι απόλαυση. Οι θέσεις για τροχόσπιτα είναι αριθμημένες και σκιάζονται με φυσικό τρόπο διαθέτοντας σύνδεση με ηλεκτρικό.

Φωτογραφίες

Τιμοκατάλογος

Χάρτης Camping

Κανισμός λειτουργίας

Άφιξη - Αναχώρηση

Η θέση κατασκήνωσης ορίζεται μόνο από τη reception και καμία αλλαγή δεν γίνεται χωρίς συνεννόηση.Η αναχώρηση και εκκένωση της θέσης γίνεται μέχρι τις 12:00 διαφορετικά χρεώνεστε και την επόμενη μέρα.

Παροχές

Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι αποκλειστικά για φωτισμό, ραδιόφωνο, tv, ψυγείο. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φουρνάκι, ηλεκτρικά μάτια, καφετιέρες, air condition κλπ. - Χρησιμοποιήστε μπαλαντέζες με επικάλυψη καουτσούκ για λόγους ασφαλείας. Απαγορεύεται αυστηρά η παρέμβαση στις ασφάλειες των ηλεκτρικών παροχών. Η υπερκατανάλωση ρεύματος χρεώνεται έξτρα

Ώρες κοινής ησυχίας | 14:30 - 17:30 και 24:00 - 08:00

Η χρήση όμως του κασετόφωνου αυτοκινήτων απαγορεύεται και στις υπόλοιπες ώρες. Κρατήστε την ένταση της μουσικής σας χαμηλή. Μην στερείτε από τους υπόλοιπους κατασκηνωτές το δικαίωμα να ακούν τη μουσική της αρεσκείας τους.

Οχήματα

Μην μετακινείστε με το όχημα σας στο χώρο του camping αν δεν είναι εντελώς απαραίτητο. Οδηγείτε αργά, με ταχύτητα πεζού. Απενεργοποιήστε το συναγερμό, κλείστε το ραδιοκασετόφωνο και μην κορνάρετε. Παρκάρετε μόνο στη θέση σας ή στο πάρκιγκ. Απαγορεύεται το πλύσιμο αυτοκινήτων.

Καθαριότητα - Περιβάλλον

Σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να διατηρήσουμε το χώρο καθαρό. Απαγορεύεται άναμμα φωτιάς για οποιονδήποτε λόγο. Χρησιμοποιήστε ψησταριά και κάρβουνα με προσοχή. Μην πετάτε αποτσίγαρα στην άμμο. Κάνετε αυστηρή οικονομία στο νερό. Προσέχουμε για να έχουμε..."

Κατοικίδια

Όλα τα κατοικίδια από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα... Πρέπει να είναι πάντα δεμένα (όσο ήρεμα κι αν είναι). Φροντίζετε για τις ακαθαρσίες τους και μην τα αφήνετε να μπαίνουν στη θάλασσα.

Comments are closed