Όροι διαμονής

s1

Όροι κράτησης

 1. Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας.
 2. Η φόρμα κράτησης είναι αίτηση για κράτηση και δεν υπάρχει καμία δέσμευση από μέρους σας ή από τη μεριά του camping.
 3. Μετά τη επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας θέσεων από το Camping θα σας δοθεί τραπεζικός λογαριασμός για την πληρωμή της προκαταβολής.
 4. Η κράτησή σας ισχύει μόνο μετά από προκαταβολή του 25 % του συνολικού ποσού ή άλλου ποσού που θα συμφωνηθεί με τον υπεύθυνο κρατήσεων.
 5. Η προκαταβολή θα πρέπει να αποδεικνύεται με την αποστολή fax της τραπεζικής κατάθεσης.
 6. Για το διάστημα 10/7 έως 20/8 , κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο όταν είναι έγκαιρες και τουλάχιστον 15 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξής σας.
 7. Κρατήσεις θέσεων μπορούν να γίνονται για τουλάχιστον 7 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις στο Camping. Οι κατασκηνωτές που θέλουν να παραμείνουν στο κάμπινγκ για μικρότερο χρονικό διάστημα, εξυπηρετούνται κατά την άφιξή τους από το τμήμα υποδοχής, ανάλογα με την ημερήσια διαθεσιμότητα
 8. Δεν μπορούν να γίνονται κρατήσεις για συγκεκριμένες θέσεις.
 9. Η θέσης σας θα είναι διαθέσιμη στις 14:00 , εκτός και αν αποδεσμευτεί νωρίτερα.
 10. Η παράδοση της θέσης και το κλείσιμο του λογαριασμού σας πρέπει να γίνεται το αργότερο μέχρι τις 12:00. Σε άλλη περίπτωση χρεώνεστε επιπλέον διανυκτέρευση.
 11. Τα κατοικίδια γίνονται δεκτά αλλά με όρους. Σε κάθε περίπτωση που δημιουργούν προβλήματα ( ενοχλητικά γαβγίσματα, ακαθαρσίες, ή κυκλοφορούν ελεύθερα) θα είναι λόγος για ακύρωση της κράτησης.
 12. Ενημερωθείτε για το γενικό κανονισμό λειτουργίας του Camping. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την παραμονή σας αν δεν σέβεστε τους όρους του κανονισμού.
 13. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι 220v και χρειάζετε ιδιαίτερη προσοχή με συσκευές με αντίσταση, όπως ηλεκτρικές εστίες, φουρνάκια, ψησταριές, πιστολάκια μαλλιών κλπ. Φροντίστε να είστε εφοδιασμένοι με καλώδιο και μπαλαντέζα. Η υπερκατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος χρεώνεται έξτρα.
 14. Η παράταση της διαμονής σας δεν είναι πάντα εφικτή. Το Camping δεν μπορεί να εγγυηθεί πως οι πελάτες θα παραμείνουν στην ίδια θέση, παρ όλη την προσπάθεια που θα καταβληθεί.

Ακυρωτική πολιτική

 1. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας επιστρέφεται η προκαταβολή μόνο όταν η ακύρωση γίνει 21 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης.
 2. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε λιγότερο από 21 ημέρες επιβαρύνεστε με το 50 % του ποσού της προκαταβολής, ενώ σε ακύρωση σε λιγότερο από 5 ημέρες η προκαταβολή εκπίπτει υπέρ του κάμπινγκ.
 3. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης κατά τη διάρκεια της παραμονής σας επιβαρύνεστε με το 50 % του υπολοίπου ποσού για το διάστημα που δηλώσατε.

 

Comments are closed